Autor: 021.rs

Novi Sad
10.06.2022.
08:26 > 08:36
Na području Novog Sada u četvrtak je šest osoba povređeno u saobraćajnim nezgodama i među njima su dvoje pešaka, a dvoje biciklista.
  • Rada

    11.06.2022 09:56
    Grbavica problem za pešake
    Problematično je doći i do škole Vasa Stajić iz pravca Đorđa Servickog. Oet pešačkih prelaza treba da se pređe, a ujutru od 7.30 h do 8 h vozači jure kao nenormalni. Pisali smo e mail gradonačelniku da se ili ležeći policajci postave ili da se semafori postave. Naravno ništa od toga. Strašno je koliko nebrige i nezainteresovanosti postoji već gofinama. Spomenuću i pešačku stazu u ulici Vojvode Knićanina u smeru škole, koja je uredno poplavljena na raskrsnici sa ulicom Černiševskog i preko koje nije moguće preći, pa deca izlaze na put.
  • Mare

    10.06.2022 12:47
    Molimo i pisemo svima da se vec jednom postavi semafor na uglu A.Rankovic i BB. Uzasno nepregledna i prometna raskrnica. Vozaci jure bulevarom kao pistom, pesacki ne primecuju, dok veliki broj dece tu prelazi na putu do skole. Strucnjaci nisu predvideli semafor kad se pravio bulevar a sada padaju tenderi. Kad neko izgubi glavu, a to je vec pitanje dana, niko nece biti kriv. Bando jedna nesposobna, briga vas za stanovnike ove zemlje. Glava je danas naj jeftinija. Deca su u pitanju, preduzmite nesto sto pre!!!
  • Zoran

    10.06.2022 09:11
    Taj prelaz kod banovine je blago reći skandalozan. Žbunje koje totalno zaklanja pogled kako pešacima, tako i vozačima. Bolje da gazda gradskog zelenila vodi računa o ovakvim stvarima nego o pivu na štrandu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna